Zaanse Duivensport, Z.C.C.

U bevindt zich hier:  Home > Activiteiten in de Zaan > TT p.v. De Postduif - 21 december 2019

Tentoonstelling p.v. De Postduif - 21 december 2019

De Postduif organiseerde afgelopen zaterdag de jaarlijkse tentoonstelling. Maar nu in een andere opzet als voorgaande jaren het werd een ware duiven happening. Dit keer met ogenkeurder Jos Evers. Als eerste heeft hij de duiven gekeurd van De Postduif. En s’avonds zowel voor de leden als voor genodigden die gevraagd werden1 oude topduif en 1 jonge duif mee te nemen. Om Jos zijn verhaal te laten doen bij elke duif of het een goede kweek of vliegduif was. Het was zeer verassend wat hij over de duiven zei wat precies klopte. Hij viel van de ene verbazing in de andere over de kwaliteit wat hij in zijn handen kreeg. Hij merkte ook op dat hier liefhebbers zitten die zeer aan elkaar gewaagd zijn. Al met al een zeer geslaagde leerzame en gezellige duiven avond. Waar tot in de late uurtjes nog over na gemolken werd.

Onze dank gaat uit naar de tentoonstelling commissie en aan alle aanwezigen.

Namens P.V De Postduif  

« vorige top volgende »

Nieuws

21 juli 2021
 
Jonge duiven derby 2021
 
Door een moment van onoplettendheid aan de zijde van de secreataris heeft helaas de jonge duiven derby vanuit Duffel geen doorgang gehad. Excuus hiervoor. Na overleg binnen het bestuur is besloten om de jonge duiven derby 2 weken te verplaatsen. Zaterdag 31 juli 2021 zal deze derby worden gepland bij J30. Vanaf woensdag 28 juli kunt u hiervoor opgeven bij uw secretariaat via de groepsapp of tijdens het inkorven tot en met vrijdag 30 juli 23.59u.
 
Een volle week extra tijd om te poetsen, succes allemaal!
 
 
21 juli 2021
 
De winnaar van de waardebonnenvlucht is geworden Jon Siemons.
Jon, van harte gefeliciteerd! De waardebonnen zullen na het seizoen aan jou worden uitgereikt. Veel succes met het vervolg van het seizoen.
 
Bestuur Z.C.C.

Hoofdsponsors

Sponsors

Sponsors 

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Inloggen