Zaanse Duivensport, Z.C.C.

U bevindt zich hier:  Home > Activiteiten in de Zaan > TT p.v. De Postduif - 21 december 2019

Tentoonstelling p.v. De Postduif - 21 december 2019

De Postduif organiseerde afgelopen zaterdag de jaarlijkse tentoonstelling. Maar nu in een andere opzet als voorgaande jaren het werd een ware duiven happening. Dit keer met ogenkeurder Jos Evers. Als eerste heeft hij de duiven gekeurd van De Postduif. En s’avonds zowel voor de leden als voor genodigden die gevraagd werden1 oude topduif en 1 jonge duif mee te nemen. Om Jos zijn verhaal te laten doen bij elke duif of het een goede kweek of vliegduif was. Het was zeer verassend wat hij over de duiven zei wat precies klopte. Hij viel van de ene verbazing in de andere over de kwaliteit wat hij in zijn handen kreeg. Hij merkte ook op dat hier liefhebbers zitten die zeer aan elkaar gewaagd zijn. Al met al een zeer geslaagde leerzame en gezellige duiven avond. Waar tot in de late uurtjes nog over na gemolken werd.

Onze dank gaat uit naar de tentoonstelling commissie en aan alle aanwezigen.

Namens P.V De Postduif  

« vorige top volgende »

Nieuws

29 september 2021
 
Tijdens de bestuursvergadering van vandaag heeft het bestuur de volgende data vastgesteld voor activiteiten:
 
Duiven verkoping - 25 oktober t/m 5 november a.s. via GPS Auctions.
 
Kijkmiddag duiven verkoping: zondag 31 oktober tussen 13.00u-15.00u, lokatie p.v. De Postduif. Bekijken van duiven, lekker duivenmelken en een tombola.
 
Kampioenhuldiging: zondag 12 december a.s., lokatie en tijdstip volgt t.z.t., alles in kerstsfeer. Voor de heren en de dames een ouderwets gezellige dag.
 
Noteer deze dagen in uw agenda, we hopen op uw komst!
 
Met vriendelijke groet,
Bestuur Z.C.C.

Hoofdsponsors

Sponsors

Sponsors 

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Inloggen