Zaanse Duivensport, Z.C.C.

U bevindt zich hier:  Home > Activiteiten in de Zaan > Z.C.C.-avond - 22 maart 2019

Start nieuw seizoen, Z.C.C.-avond - 22 maart 2019

Vrijdagavond 22 maart 2019 was een uiterst aardige avond in het lokaal van P.V. de Postduif in Wormerveer. Deze avond was georganiseerd door de mannen van het samenspel de Z.C.C. 

Als voorgerecht een presentatie van Willem Mulder de voerspecialist van Matador (Nu met pensioen, maar niet stil zittend) een story over verzorging en voeren naar het seizoen toe. Na het eerste gedeelte van zijn presentatie een verloting met mooie prijzen. Na een kleine pauze was het woord weer aan Willem met e...en verhaal had over de begeleiding in het seizoen. Zoals vaker gezegd, de meesten zullen niet dommer weg gegaan zijn gezien de uiterst leerzame kost van Willem. Hierna nog een 2e verloting.

Na een kleine pauze ging de verkoop van bonnen en jongen 2019 van start onder de uiterst kundige leiding van Z.C.C. voorzitter Marco Braspenning en hij deed het op een leuke ongekunstelde manier waarbij hij vaak de lachers op zijn hand wist te krijgen en nog een mooi bedrag bovenop de voor geboden bonnen op GPS wis te krijgen. Chapeau. Na de verkoop werd Willem Mulder nog verblijd met een mooi vleespakket en een bos bloemen en kon de voorzitter na een laatste gratis verloting van een grote levensmiddelenmand ter beschikking gesteld door de familie Siemons, de avond voor wat het officiële gedeelte afsluiten. Maar het zal nog lang onrustig zijn geweest daar in het Noordsterpark.

Gerard Dekker

« vorige top volgende »

Nieuws

21 juli 2021
 
Jonge duiven derby 2021
 
Door een moment van onoplettendheid aan de zijde van de secreataris heeft helaas de jonge duiven derby vanuit Duffel geen doorgang gehad. Excuus hiervoor. Na overleg binnen het bestuur is besloten om de jonge duiven derby 2 weken te verplaatsen. Zaterdag 31 juli 2021 zal deze derby worden gepland bij J30. Vanaf woensdag 28 juli kunt u hiervoor opgeven bij uw secretariaat via de groepsapp of tijdens het inkorven tot en met vrijdag 30 juli 23.59u.
 
Een volle week extra tijd om te poetsen, succes allemaal!
 
 
21 juli 2021
 
De winnaar van de waardebonnenvlucht is geworden Jon Siemons.
Jon, van harte gefeliciteerd! De waardebonnen zullen na het seizoen aan jou worden uitgereikt. Veel succes met het vervolg van het seizoen.
 
Bestuur Z.C.C.

Hoofdsponsors

Sponsors

Sponsors 

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Inloggen