Zaanse Duivensport, Z.C.C.

U bevindt zich hier:  Home > Activiteiten in de Zaan > Z.C.C.-avond - 22 maart 2019

Start nieuw seizoen, Z.C.C.-avond - 22 maart 2019

Vrijdagavond 22 maart 2019 was een uiterst aardige avond in het lokaal van P.V. de Postduif in Wormerveer. Deze avond was georganiseerd door de mannen van het samenspel de Z.C.C. 

Als voorgerecht een presentatie van Willem Mulder de voerspecialist van Matador (Nu met pensioen, maar niet stil zittend) een story over verzorging en voeren naar het seizoen toe. Na het eerste gedeelte van zijn presentatie een verloting met mooie prijzen. Na een kleine pauze was het woord weer aan Willem met e...en verhaal had over de begeleiding in het seizoen. Zoals vaker gezegd, de meesten zullen niet dommer weg gegaan zijn gezien de uiterst leerzame kost van Willem. Hierna nog een 2e verloting.

Na een kleine pauze ging de verkoop van bonnen en jongen 2019 van start onder de uiterst kundige leiding van Z.C.C. voorzitter Marco Braspenning en hij deed het op een leuke ongekunstelde manier waarbij hij vaak de lachers op zijn hand wist te krijgen en nog een mooi bedrag bovenop de voor geboden bonnen op GPS wis te krijgen. Chapeau. Na de verkoop werd Willem Mulder nog verblijd met een mooi vleespakket en een bos bloemen en kon de voorzitter na een laatste gratis verloting van een grote levensmiddelenmand ter beschikking gesteld door de familie Siemons, de avond voor wat het officiële gedeelte afsluiten. Maar het zal nog lang onrustig zijn geweest daar in het Noordsterpark.

Gerard Dekker

« vorige top volgende »

Nieuws

19 november 2021

Beste Z.C.C.-liefhebbers,

Gelet op de actuele ontwikkelingen t.a.v. het corona-virus in onze samenleving en de door de overheid recent genomen maatregelen constateert het bestuur terughoudendheid voor wat betreft de deelname aan de Kampioenendag van zondag 12 december a.s.. Hetgeen begrijpelijk is. Het bestuur wenst graag voor en met alle ZCC-liefhebbers een gezellige huldiging te organiseren. Het bestuur heeft dan ook vandaag besloten de geplande huldiging op zondag 12 december a.s. niet door te laten gaan. De huldiging 2021 zal worden verschoven naar het voorjaar/de zomer van 2022, naar een betere tijd.

Voor nu wensen wij alle liefhebbers en hun familie goede gezondheid toe en hopelijk tot volgend jaar!

Het bestuur Z.C.C.

Hoofdsponsors

Sponsors

Sponsors 

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Inloggen