Zaanse Duivensport, Z.C.C.

U bevindt zich hier:  Home > Specials

Specials

DE ZCC ORGANISEERT IN 2020

DE ATTRACTIEVLUCHTEN
Evenals vorige jaren kan er weer ingeschreven worden op de attracties op alle vluchten van zowel de Ere- als de Eerste divisie. Van iedere deenemer tellen elke vlucht de bovenste 5 getekenden. Voor elke divisie is er 1 attractie voor de eerste deelnemer. Voor de overnachtvluchten is er een attractieprijs voor de eerste en laatste liefhebber. Deelname voor alle vluchten tezamen: 20 euro. Attractie-deelnemers mogen gratis meedoen met de competitie.

SUPERJAARLING.
Inschrijvingen via de verenigingssecretariaten vóór ...... indienen bij het ZCC-secretariaat.

Elke liefhebber die deelneemt een de attractieprijzen kan gratis twee jaarlingen inschrijven. Ere- en Eerste divisie apart! De jaarling die in de eindstand Duifkampioen-Generaal als beste van de ingeschreven duiven uit de bus komt, en geen andere jaarling boven zich heeft staan en bij de bovenste 5 kampioensduiven staat is winnaar van de prijs van 250 euro. Indien deze prijs niet kan worden uitgereikt, hoogt de prijs jaarlijks op met een bedrag van 100 euro. De pot bedroeg in 2019 350 euro en is niet uitgekeerd. Voor het jaar 2020 bedraagt de prijs 450 euro.

DE ZCC-WISSELBOKAAL
Ter ere van allen die de ZCC oprichtten op 23 april 1931 en allen die later hun gewaardeerde bijdrage aan de organisatie leverden. De wisselprijs wordt vervlogen op zaterdag ......., Vitesse vlucht (losplaats volgt) en is voor de snelste duif uit het concours (totaal Ere- en Eerste-divisie). Geen inschrijving nodig.

DE JAARLINGENDERBY
De jaarlingenderby wordt gehouden op zaterdag ....., Midfond vlucht (losplaats volgt). Aantal in te schrijven duiven onbeperkt, als het maar jaarlingen zijn. Inleg 50 cent per duif. Inschrijving via verenigingssecretariaat uiterlijk ...... Prijzen gaan af in 50 % - 30% - 20% van de inleg. Ere- en Eerste divisie APART.

FOND-BOKAAL
Is dit jaar voor de winnaar van Pithiviers, zaterdag ....... Deelname gratis. Inschrijven niet nodig.
 
DE WAARDEBONNEN-VLUCHT
Op de eerste jongeduivenvlucht zaterdag ........ vanuit Roosendaal worden WAARDEBONNEN vervlogen t.w.v. de inleg. Inschrijving bij de verenigingssecretariaten uiterlijk ....... Winnaar komt uit de totaaluitslag. Aantal in te schrijven duiven onbeperkt, 50 ct per duif.

DE DERBY JONGE DUIVEN
Wordt gehouden op de derde jongeduivenvlucht, .......... Prijzen gaan af in 50 % - 30% - 20% van de inleg. Ere- en Eerste divisie APART. Inleg 50 cent. Aantal in te schrijven duiven onbeperkt. Intekenlijsten via de verenigingssecretariaten insturen uiterlijk .........

Alles op een rijtje:
----------:   Attractie-inschrijvingen naar ZCC-secr.
----------:   Inschrijvingen Superjaarling bij ZCC-secr. inleveren
----------:      ZCC-bokaal, Vitesse vlucht 
----------:    Jaarlingenderby Midfond vlucht
----------:    Fond-bokaal v.a. Pithiviers
----------:    Waardebonnen-vlucht jonge duiven Roosendaal
----------:    Derby jonge duiven vlucht 

Bij niet doorgaan van een lossing, wordt de wedstrijd gehouden op de eerstvolgende vlucht in dezelfde afstandscategorie.

« vorige top volgende »

Nieuws

 

Start seizoen 2020

De Z.C.C. wacht berichtgeving van het N.P.O. af ten aanzien van de start seizoen 2020. Niet eerder dan 6 april a.s. kan hierover worden bericht. Tot 6 april a.s. gelden onverkort de overheidsmaatregelen voor alle duivenclubs in Nederland:

Alle clubs = GESLOTEN!

Blijf allen gezond! Houd afstand!

Hopelijk tot gauw!

Bestuur Z.C.C.

 

Algemene ledenvergadering ZCC - 11 maart 2020

Klik hier voor: notulen voorjaarsvergadering 2020

Klik hier voor: Divisie indeling 2020

 

Activiteiten Z.C.C. 2020

8 november - Kampioenenhuldiging - p.v. B.V.Z.

Hoofdsponsors

Sponsors

Sponsors 

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Inloggen