Zaanse Duivensport, Z.C.C.

U bevindt zich hier:  Home > Specials

Specials

DE ZCC ORGANISEERT IN 2020

DE ATTRACTIEVLUCHTEN
Evenals vorige jaren kan er weer ingeschreven worden op de attracties op alle vluchten van zowel de Ere- als de Eerste divisie. Van iedere deenemer tellen elke vlucht de bovenste 5 getekenden. Voor elke divisie is er 1 attractie voor de eerste deelnemer. Voor de overnachtvluchten is er een attractieprijs voor de eerste en laatste liefhebber. Deelname voor alle vluchten tezamen: 20 euro. Attractie-deelnemers mogen gratis meedoen met de competitie.

SUPERJAARLING.
Inschrijvingen via de verenigingssecretariaten vóór vrijdag 9 april 2021, 23.59u indienen bij het ZCC-secretariaat.

Elke liefhebber die deelneemt een de attractieprijzen kan gratis twee jaarlingen inschrijven. Ere- en Eerste divisie apart! De jaarling die in de eindstand Duifkampioen-Generaal als beste van de ingeschreven duiven uit de bus komt, en geen andere jaarling boven zich heeft staan en bij de bovenste 5 kampioensduiven staat is winnaar van de prijs van 250 euro. Indien deze prijs niet kan worden uitgereikt, hoogt de prijs jaarlijks op met een bedrag van 100 euro. De pot bedroeg in 2020 450 euro. In de Eredivisie wordt de pot van e. 450,- aan G.A. Tichelaar jr met de NL19-1554605. In de Eerste divisie wordt de pot niet uitgekeerd en opgegooid naar 550,- euro voor het jaar 2021.

DE ZCC-WISSELBOKAAL
Ter ere van allen die de ZCC oprichtten op 23 april 1931 en allen die later hun gewaardeerde bijdrage aan de organisatie leverden. De wisselprijs wordt vervlogen op de derde vitesse vludcht op zaterdag 24 april 2021, Vitesse vlucht vanuit Lennik en is voor de snelste duif uit het concours (totaal Ere- en Eerste-divisie). Geen inschrijving nodig.

DE JAARLINGENDERBY
De jaarlingenderby wordt gehouden op zaterdag 8 mei 2021, de eerste Midfond vlucht vanuit Morlincourt. Aantal in te schrijven duiven onbeperkt, als het maar jaarlingen zijn. Inleg 50 cent per duif. Inschrijving via verenigingssecretariaat uiterlijk vrijdag 7 mei 2020, 23.59u. Prijzen gaan af in 50 % - 30% - 20% van de inleg. Ere- en Eerste divisie APART.

FOND-BOKAAL
Is dit jaar voor de winnaar van de eerste dagfond vlucht van Fontenay, zaterdag 22 mei 2020. Deelname gratis. Inschrijven niet nodig.
 
DE WAARDEBONNEN-VLUCHT
Op de eerste jongeduivenvlucht zaterdag 3 juli 2021 vanuit Roosendaal worden WAARDEBONNEN vervlogen t.w.v. de inleg. Inschrijving bij de verenigingssecretariaten uiterlijk vrijdag 2 juli 2020, 23.59u Winnaar komt uit de totaaluitslag. Aantal in te schrijven duiven onbeperkt, 50 ct per duif.

DE DERBY JONGE DUIVEN
Wordt gehouden op de derde jonge duiven vlucht, zaterdag 17 juli 2021 v.a. Duffel. Prijzen gaan af in 50 % - 30% - 20% van de inleg. Ere- en Eerste divisie APART. Inleg 50 cent. Aantal in te schrijven duiven onbeperkt. Intekenlijsten via de verenigingssecretariaten insturen uiterlijk vrijdag 16 juli 2020, 23.59u.

Alles op een rijtje:
vrijdag 9 aprili, 23.59u: Deadline inschrijvingen Superjaarling 2021
24 april 2021:  ZCC-bokaal, Vitesse vlucht v.a. Lennik
8 mei 2021:    Jaarlingenderby Midfond vlucht v.a. Morlincourt
22 mei 2021:  Fond-bokaal v.a. Fontenay
3 juli 2021:     Waardebonnenvlucht jonge duiven v.a. Roosendaal
17 juli 2021:    Derby jonge duiven vlucht v.a. Duffel

Bij niet doorgaan van een lossing, wordt de wedstrijd gehouden op de eerstvolgende vlucht in dezelfde afstandscategorie.

« vorige top volgende »

Nieuws

13 april 2021

Opgave voor de Superjaarlingen competitie 2021 kan tot aankomende vrijdag 16 april, 23.59u.

Geef twee superjaarlingen op en ding mee naar de pot. In deze Eredivisie is de pot e. 250,-. Eerste divisie is de pot e. 550,-.

Veel succes allemaal!

 

2 april 2021

De Z.C.C. is klaar voor de start. De Specials voor 2021 zijn vastgesteld en vindt u onder het menu Specials.

Voor de secretariaten, klik hier voor de inschrijfformulieren voor de volgende Specials:

Superjaarling

Jonge duiven derby

Waardebonnen vlucht

Jaarlingen derby

Let op de deadline’s voor inschrijving bij uw verenigingssecretariaat.

Veel succes gewenst allemaal,

Bestuur Z.C.C.

 

 

30 maart 2021

Uitreiking diploma´s

Aankomend weekend zullen de bestuursleden zorgdragen voor verspreiding van 35 diploma´s onder de prijswinnaars. Heeft u plaats 1, 2 of 3 behaald in een van de categorieen en/of bent u een vluchtwinnaar, dan kunt binnenkort een bestuurslid aan de deur verwachten, met diploma en een kleine attentie. Klik hier voor een overzicht van de prijswinnaars:

Prijswinnaars 2020

De uitreiking van de Z.C.C.-bokaal, de Fond-bokaal, de attractie's en de Specials zullen in een later stadium worden uitgereikt.

Veel succes met de start van het nieuwe seizoen! We gaan vliegen en sneller dan verwacht. Maak er met z'n allen een mooi jubileum jaar van!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Z.C.C.

 

29 maart 2021

Afgelopen week heeft het bestuur van de Z.C.C. de samenstelling van de Eredivisie opnieuw vastgesteld. Klik hier voor een overzicht:

Eredivisie Z.C.C. 2021

Hiernaast is het navolgende overzicht van spelers vallend buiten het werkingsgebied van de Z.C.C. verzonden naar de compuclub:

Spelers buiten werkingsgebied 2021

Vriendelijk verzoek aan de IT medewerkers van de clubs beide documenten door te lopen. Vertrouwen is goed, maar controle is beter :-). Indien en voorzover onvolkomenheden direct zichtbaar zijn, dan wordt verzocht Marit Kramer, marit_bruijn@hotmail.com, hiervan op de hoogte te stellen. Dan staan de zaken gelijk goed vanaf het begin van het seizoen.

Vriendelijke groeten,

Bestuur Z.C.C.

 

 

 

 

Hoofdsponsors

Sponsors

Sponsors 

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Inloggen